Herre

Om holdet

Holdet består af ca. 20 forskellige unge mænd i alderen 15-27. Der er både rutinerede spiller, som har spillet i klubben i længere tid, og nye spillere, som har en enkelt eller to sæsoner på rygraden. Trods den store spillerdiversitet lægger holdet stor vægt på sammenhold samt at alle føler sig tilpas på holdet, og klubbens medlemmer er altid klar til at byde nye medlemmer velkommen. På denne måde lægger det sociale miljø baggrunden for at udvikle sine volleyballfærdigheder og have det sjovt imens. Der er således plads til nye spillere, som kan prøve kræfter og eksperimentere med volleyball, men også en mere ambitiøse og konkurrenceprægede spillere. 

Træningerne lægger vægt på mange boldberøringer og intensitet i øvelserne, og træningen opdeles ofte således at den enkelte spiller udfordres passende til dennes niveau. Mere rutinerede spiller kan dermed øve mere komplekse øvelser, mens nye spillere rigtig kan få styr på de basale færdigheder. Træningerne slutter ofte med kamp, hvor der spilles med blandede hold. 

Udover træninger organiseres der ofte sociale arrangementer efter træninger, kampe eller i weekenden. Her er der plads til at lære hinanden bedre at kende og hygge sig. Derudover er der uformelle fredagstræninger, som du kan læse mere om her. Sommeren over spiller vi også beachvolley, hvor både herrer og damer spiller sammen.

Hvis du er interesseret kan du tilmelde dig her eller skrive til os på Facebook under siden "Roskilde Volleyball Klub" - så er vi klar til at tage godt imod dig! 

Vi tilbyder en prøveperiode på op til en måned, hvor du kan finde ud af, om det er noget for dig at spille med. Herefter betales kontingent afhængig af din alder. Her kan du læse om, hvad det koster at spille med.

Efter en sejr i 2017/18
Rvk%20herre%201
Træningstider

Mandag kl. 20:00-22:00 og onsdag kl. 20:00-22:00 i Roskilde Gymnasiums hal, Skolegade 21.

OBS OBS OBS fra 24/8/2020 til og med 23/7/2020 er træningerne rykket til mandag: Roskilde katedralskoles hal (Holbækvej 59, 4000 Roskilde) og onsdag: Himmelev gymnasiums hal (Herregårdsvej 30, 4000 Roskilde). Træningstider er uændret. 

Turnering

Herreholdet var i sæsonen 19/20 tilmeldt turnering med ét hold, hvilket er første gang i 2 år holdet var tilmeldt turnering. Grundet stor udskiftning i spillertruppen var dette hold nyt og dermed tilmeldt den laveste række, serie 2. Holdet skulle lige spilles sammen og tabte nogle af de første kampe, men kom stærkt efter det. Desværre blev turneringen aflyst pga. corona-virus, og holdet sluttede i den øvre midte af serie 2.

I sæsonen 20/21 melder herreholdet 2 hold til turnering i serie 2, da der har været stor opbakning til at spille kampe. Vi er dog lige i underkanten af spillere, og derfor er der som ny spiller mulighed for at komme ud og spille kampe i sæsonen 20/21!