Volley Week 2018

Volley_week_facebook_cover_1920x1080
Volley Week i RVK

Mandag d. 24 september kl. 18:00 deltager klubben i det landsdækkende event ’Volley Week’. Volley Week foregår over hele landet i uge 39. Her åbner alle klubber dørene og giver alle volleyinteresserede mulighed for at opleve, hvor fed en sport volleyball er.

Vi er med til Volley Week og vi skal give den hele armen for at vise, hvorfor lige netop vores volleyklub er den fedeste er være med i.

Vi håber derfor, at så mange som overhoved mulig vil komme i hallen, når vi åbner dørene til Volley Week. På den måde kan vi være mange til at give vores volleygæster en fed oplevelse med sporten og med vores klub. Det er naturligvis gratis for alle at være med.

Udover at komme i hallen håber vi rigtig meget, at I også vil hjælpe med de fire følgende tiltag:

  • Sig hej og smil til gæsterne. Siger vi alle hej og virker åbne og imødekommende over for gæsterne, sikrer vi at de får en god oplevelse og føler sig velkommen i vores klub.
  • Dele vores begivenhed om åbent hus på Facebook samt invitere folk til at deltage i begivenheden. Du finder vores begivenhed her: https://www.facebook.com/event... og du er meget velkommen til at kopiere denne tekst og sende ud på SMS, som Facebook-opslag eller på mail:


  • Selv trykke på Facebook, at du deltager i begivenheden. Er du forhindret i at komme, vil det være en stor hjælp, hvis du trykker, at du er interesseret i begivenheden.
  • Tage dine venner, din nabo, dine familiemedlemmer eller nogle helt andre med til vores arrangement.

Mange venlige Volley Week hilsner
Roskilde Volleyball Klub

Info:

Sted: Roskilde Gymnasium hal
Adresse: Skolegade 21
Tidspunkt: mandag d 24 september fra kl. 18:00

Vores Volley Week-arrangement er gratis for alle besøgende. Det eneste du skal medbringe er godt humør og almindelig indendørs idrætstøj. Vi sørger for trænere og frivillige klar på dagen, så du får en god introduktion til volleyballsporten, og vi sørger samtidig for, at du på intet tidspunkt vil føle dig overset på dagen.