Herre 1

Om holdet

Holdet består af  forskellige unge mænd i alderen 15-27 år. Det består hovedsageligt af rutinerede spillere, som har flere års erfaring. Holdet ligger stor vægt på sammenhold samt at alle føler sig tilpas på holdet, og klubbens medlemmer er altid klar til at byde nye medlemmer velkommen. På denne måde lægger det sociale miljø baggrunden for at udvikle sine volleyballfærdigheder og have det sjovt imens. Der er således plads til nye spillere, som kan prøve kræfter og eksperimentere med volleyball, men også en mere ambitiøse og konkurrenceprægede spillere. 


Herre 1 spillede to kampe og vandt alle sæt. Med disse flotte resultater går vi forventningsfuldt og spændt ind i den kommende sæson, hvor Herre 1 skal spille serie 1.

Træningerne lægger vægt på mange boldberøringer og intensitet i øvelserne, og træningen opdeles ofte således at den enkelte spiller udfordres passende til dennes niveau. Mere rutinerede spiller kan dermed øve mere komplekse øvelser, mens nye spillere rigtig kan få styr på de basale færdigheder. Træningerne slutter ofte med kamp, hvor der spilles med blandede hold. 

Udover træninger organiseres der ofte sociale arrangementer efter træninger, kampe eller i weekenden. Her er der plads til at lære hinanden bedre at kende og hygge sig. Derudover er der uformelle fredagstræninger, som du kan læse mere om her. Sommeren over spiller vi også beachvolley, hvor både herrer og damer spiller sammen.

Hvis du er interesseret kan du tilmelde dig her eller skrive til os på Facebook under siden "Roskilde Volleyball Klub" - så er vi klar til at tage godt imod dig! 

Vi tilbyder en prøveperiode på op til en måned, hvor du kan finde ud af, om det er noget for dig at spille med. Herefter betales kontingent afhængig af din alder. Her kan du læse om, hvad det koster at spille med.

Herre 1 sæson 20/21
H1
Træningstider
  • Mandag kl. 20:00-22:00 

  • Onsdag kl. 20:00-22:00 


Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasiums hal, Skolegade 21. 

Holdkontingent
Senior kontingent

2 årlige træk


Dato Beløb
18. feb 800,00 kr
15. okt 800,00 kr