Dame 1

Om holdet

Holdet består af spillere i alderen 15+ år. Størstedelen af spillerne på D1 har flere års erfaring. Der er på holdet massere af engagement i forhold til at træne og blive bedre, samtidig med at der er fokus på at skabe god holdånd og have det godt med sine holdkammerater. 

Til træning bliver der lagt vægt på både teknik, kondition, kampnære boldøvelser og plads til socialt samværd.

Udover træning er der også en del sociale arrangementer, hvor man både lærer holdet og de andre hold i klubben, bedre at kende. Derudover spilles der sommeren over beachvolley, hvor herrer og damer spiller sammen. Ses vi ved nettet? 

Hvis det lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig her. Ellers kan du skrive til os på Facebook gennem siden Roskilde Volleyball Klub - så vil vi varmt byde dig velkommen i klubben.

Vi tilbyder en gratis prøveperiode på op til en måned, hvor du kan beslutte dig for, om det er noget for dig, at spille med i Roskilde Volleyball Klub. Herefter betales kontingent afhængig af alder, og her kan du læse om, hvad det koster at spille med.


Sæson 20/21

Dameholdet spillede 3 kampe og vandt alle med en sæt-score på 9-1. Resten af turneringen blev desværre aflyst pga corona, men med disse flotte resultater går vi forventningsfuldt og spændt ind i den kommende sæson.

Dame 1 sæson 20/21
Dame
Træningstider
  • Mandag kl. 18:00-20:00 

  • Onsdag kl. 18:00-20:00

Alle træninger foregår i Roskilde Gymnasium hal, Skolegade 21.

Holdkontingent
Senior kontingent

2 årlige træk


Dato Beløb
17. mar 800,00 kr
20. okt 800,00 kr