RVKs bestyrelse

Formand
Formand
Andreas Graversen

Jeg ser det som et privilegie at være blevet formand i denne fantastiske klub, hvor jeg har spillet i mange år efterhånden. At få lov til at være med til at beslutte klubbens retning, er super spændende for mig, og jeg glæder mig til en spændende fremtid for RVK.

Jeg startede som ungdomsspiller i klubben, og spiller nu på Herre holdet. Volleyball er en af mine store passioner, og jeg vil sørge for at RVK kommer til at fortsætte med at være et godt sted at spille volleyball. 

File
Andreas Graversen
41 57 34 23
Næstformand
N%c3%a6stformand
Philip Skjærup Bach

Jeg begyndte i RVK i starten af 2018, hvor jeg blev inviteret indenfor og fik et rum til at udvikle mine volleyballevner og deltage i et fællesskab. Disse forudsætninger har skabt rigtig meget spilleglæde for mig, og det er denne retning, som jeg som bestyrelsesmedlem vil arbejde for at styrke og bevare.

File
Philip S. Bach
27 58 85 53
Menigt medlem
Nanna
Nanna von Zernichow Borberg

Jeg har været en del af klubben siden jeg var barn, og som medlem af bestyrelsen har jeg fået en chance for, at være med til at vedtage nogle vigtige beslutninger, som er med til at forme klubben. Det er et vigtigt arbejde, og det er både udfordrende og spændende. Det er en fornøjelse for mig, at give lidt tilbage til den klub, som har givet mig en stor glæde gennem mange år.

File
Nanna Borberg
30 13 35 99
Menigt medlem
Lasse
Lasse Ravn Nilsson

Jeg har spillet i Roskilde Volleyball klub siden 2019, og blev mødt med smil og gode venner. Værdierne i klubben er tydelige at se og vigtige for fællesskabet, dette gav mig et mål om at føre klubben og dets budskab videre så længe jeg kan. 

Jeg startede i bestyrelsen efter bare et år som spiller, og har ikke fortrudt mit valg, for det har gjort at jeg kan hjælpe med at holde RVK kørende mange år endnu.

File
Lasse Ravn Nilsson
61 20 04 22
Menigt medlem
Peter
Peter Holm

I Januar 2020 meldte jeg mig ind i RVK, og trods nedlukningen der fulgte umiddelbart efter, fortsatte jeg med at følge klubben og dukke op om sommeren for beach. I tiden efter fik jeg spillet mere og mere, og valgte så at melde mig ind i bestyrelsen - som jeg nu har været en del af siden 2021. Jeg synes at RVK er en super fed klub at være medlem af og det har jeg lyst til at sikre i fremtiden. Derfor meldte jeg mig ind i bestyrelsen. Arbejdet i bestyrelsen har betydet at jeg har kunnet planlægge arrangementer, foretage investeringer i vores SoMe aktivitet og samarbejde med uddannelsesinstitutioner og projektgrupper.

PH
Peter Holm
20 93 76 00
Kasserer
Sine
Sine Prahl

Jeg er kasserer fordi jeg går op i at klubben drives økonomisk ansvarligt. Som afgående formand i 2018 kunne jeg ikke give helt slip, og er derfor nu kasserer et års tid eller to. Som volleyklub har vi udgifter til halleje, trænere, turneringer og div. materialer (bolde, tøj mv.). Alle nogle udgifter jeg som kasserer sørger for at betale til tiden. Vores indtægter får vi fra medlemskontingenter, men vi er også altid på jagt efter en eventuel sponsor. Så er det dig? eller kender du en, så kontakt endelig bestyrelsen.

SP
Sine Prahl
40 95 99 00
1. suppleant
Der er ikke uploadet et billede endnu
Vacant

Vil du have indflydelse på hvilken retning RVK går i og gøre klubben til et socialt og godt sted at være? Meld dig til bestyrelsen som suppleant - pladsen er ledig! 

2. suppleant
Der er ikke uploadet et billede endnu
Vacant

Vil du have indflydelse på hvilken retning RVK går i og gøre klubben til et socialt og godt sted at være? Meld dig til bestyrelsen som suppleant - pladsen er ledig!