Sponsorer

Trøjesponsor til Dame 1
107629873_2670786079907052_3746615158387736095_n

Damerne er klar til kamp mod Frederiksberg 

Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Klintsøgaard har været et perfekt bindeled for Roskilde Volleyball Klub! 

Samarbejdet mellem RVK og IEK har været yderst profitabel. Profitten kommer af gentagende træningsweekender på Klintsøgaard, som har gavnet vores medlemmer i deres udvikling af volley- og lederegenskaber samt sociale kompetencer i form af fællesskabsorienterede træninger.  RVK ser altid frem til en super weekend på Idrætsefterskolen Klintsøgaard! 


Vi har gennem årene sagt på gensyn til mange unge medlemmer, som har valgt at starte på Klintsøgaard. Det har vi gjort med den varmeste følelse i kroppen, da de altid kommer tilbage med en kuffert fuldt med smil og dannelse, både på og udenfor volleybanen.

Alle medlemmer med en fortid på Idrætsefterskolen Klintsøgaard har store roser til overs for skolen og personalet.


 

Kontakt

Klintvej 71 
4500 Nykøbing Sjælland

Telefon: 59 30 40 26
Mail: kontor@klintsoegaard.dk

Hjemmeside: klintsoegaard.dk

Trøjesponsor til Herre 1
Rvk%20h1
Sparekassen Sjælland-Fyn er med på holdet

- Sparekassen Sjælland-Fyn har fokus på at skabe muligheder for kultur og idræt i Roskilde og omegn. Det er vigtigt for et lokalsamfund, at vi kan tilbyde forskellige aktiviteter. De unge spillere i Roskilde Volleyball Klub har med stor entusiasme skabt en klub, hvor unge og borgere i Roskilde kan mødes og spille volleyball. Det er et engagement, vi gerne vil støtte op om, siger Allan Markussen, områdedirektør, Roskilde.


Sparekassen i hallen
Rvk%20sparekassen%20billede
Trøjesponsor til Herre 2
Rvk%20h2

- Vi er rigtig glade for, at Sparekassen Sjælland-Fyn har valgt at bidrage til det fællesskab, der er i vores klub. Involvering fra de lokale virksomheder er med til at danne grundlag for, at vi kan blive ved med at spille volleyball, siger Andreas Graversen, formand for Roskilde Volleyball klub. 

Kontakt

Algade 33

Roskilde
4635 5151
roskilde@spks.dk