Klubnyheder

Roskilde Volleyball Klub deltager i Volley Week 2018

20. maj 2019, 14.46

Volleyball hitter: Prøv kræfter med volleyball hos Roskilde Volleyball Klub

Volleyball hitter på verdensplan. Næst efter fodbold er volleyball den sportsgren, der bliver dyrket af flest mennesker i verdenen. Roskilde Volleyball Klub holder derfor nu Åbent Hus for at vise alle borgere, hvorfor så mange mennesker over hele verdenen har fået øjnene op for sporten.

I Roskilde Volleyball Klub har vi længe vidst, at volleyball er en fantastisk sportsgren. Det er bare ikke alle, der har stiftet bekendtskab med sporten endnu. Hos Roskilde Volleyball Klub arbejder vi målrettet på at udbrede kendskabet til sporten. Derfor slår klubben dørene op for alle interesserede til Åbent Hus mandag d 24 september, så flere nu kan få mulighed for at prøve kræfter med sporten. Arrangementet finder sted fra kl 18:00 og bliver afholdt i Roskilde Gymnasiums hal, Skolegade 21.


Prøv kræfter med volleyball
Ved arrangementet har gæsterne ikke alene mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter, men kan også få lejlighed til at prøve kræfter med fingerslag og smash. Klubbens trænere står klar til at give gæsterne en kort introduktion og give dem en forsmag på, hvad volleyball har at byde på.


Alle er velkomne
”Vi håber, at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille volleyball og lægger vejen forbi”, siger formand Andreas Graversen. ”Til forskel fra hvad mange måske tror, så er volleyball en sport og motionsform, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børn og ældre, der bare spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang.”


For yderligere information
Kontakt Andreas Graversen på 41573423 eller på mail roskildevolleyball@gmail.com for yderligere information om Åbent Hus.