Klubnyheder

​Åbent Hus i forbindelse med Volley Week 2019

6. september 2019, 15.27

Alle medlemmer og nysgerrige inviteres til åbent hus Roskilde Volleyball Klub i forbindelse med Volley Week . Kom til en sjov og aktiv dag, hvor alle er velkomne – uanset alder og niveau.

Åbent hus afholdes fra kl. 18-22 på Skolevej 21 i Roskilde Gymnasium hal. Sammen med volleyklubber over hele landet inviterer vi enhver volleyinteresseret ind i hallen. Vi er naturligvis med og vil give den hele armen for at vise, hvorfor lige netop Roskilde Volleyball Klub er den allerbedste volleyballklub at være en del af.

Vi håber derfor, at rigtig mange vil deltage. På den måde kan vi give vores volleygæster en god social oplevelse med sporten og med vores klub. Det er gratis at deltage, og klubben byder på en forfriskning til alle.

Tryk meget gerne på ’deltager’ eller ’interesseret’ på vores Facebook-begivenhed https://www.facebook.com/events/1245389395640944/ . På den måde kan vi få overblik over, hvor mange der kommer og vi kan få spredt budskabet mest muligt. I er også meget velkomne til at tage venner, familie eller kollegaer med, som I gerne vil have en sjov og aktiv volleyoplevelse sammen med.

Program for åbent hus – Volley Week 2019:

  • Kl. 18:00 - 20:00 Åben træning for damer
  • Kl. 20:00 - 22:00 Åben træning for herrer

Vi glæder os til at se jer til Volley Week!